DU ER HER: Arkiv

Arkiv over selskabets aktiviteter

 

 

 • Darwin-seminar i Thisted lørdag den 22. august 2009 . Tilmeldingsfrist 10. august 2009 . Se program>>
 • Referat fra generalforsamling 7. april 2009

 • Ordinær generalforsamling mandag d. 7. april 2008 kl. 17.00. Læs indkaldelsen her
 • Generalforsamling, foredrag og prisoverrækkelse d. 24.3.2007

  J.P. Jacobsen Selskabet afholder generalforsamling lørdag d. 24.3. 2007 kl.11.30 på VUC, Munkevej 9, 7700 Thisted. Dagsorden er fremsendt til alle medlemmer.

  Kl. 14.00 afvikles offentligt foredrag samme sted: Jørn Erslev Andersen om "det lokales betydning i J.P. Jacobsens forfatterskab" .Derefter overrækkes Limfjordsegnens Litteratursamvirkes J.P. Jacobsen Pris - denne gang til komponist mm. Eva og Bo Holten og forfatter Søren Ulrik Thomsen.
  Se evt. her  for yderligere oplysninger.

 • Prisoverrækkelse:

  Hvert år overrækker Limfjordsegnens Litteratur Samvirke en litteraturpris i samarbejde med et af litteraturselskaberne omkring Limfjorden.  I år hedder prisen ”J.P. Jacobsen prisen”.

  Lørdag d. 24.3.2007 overrækkes J.P. Jacobsen prisen til en kunstner, der på fornem vis har gjort sig bemærket indenfor litteratur eller anden kunstart – denne gang med særlig reference til J.P. Jacobsen. Overrækkelsen finder sted i forbindelse J.P. Jacobsen Selskabets årlige generalforsamling, som rent undtagelsesvis ikke afholdes på digterens fødselsdag, d. 7.4.

  I stedet finder overrækkelsen altså sted den 24.3. kl. 14.00 på VUC Thisted, Munkevej 9, 7700 Thisted.

 • Studiekreds III:

  For 3. gang på 4 år afvikler J.P. Jacobsen Selskabet i samarbejde med Thisted Frie Oplysningsforbund en studiekreds i Jacobsens forfatterskab. Studiekredsen afvikles over 5 aftener fra mandag d. 22.1. kl. 19.30 og derefter hver anden mandag aften. Sidste gang er således mandag d. 19.3.

  I de tidligere studiekredse har vi arbejdet med de 2 romaner af Jacobsen samt en række noveller og digte. I lighed med tidligere vil det nærmere indhold af studiekredsen blive planlagt i samarbejde med deltagerne. Det kræver ingen forudsætninger at deltage i studiekredsen, blot interesse i forfatterskabet og lyst til at læse og diskutere nogle af dets mange aspekter, der stadig kan udfordre os.

  Studiekredsen har ”hjemsted” på Thisted Museum, Jernbanegade 4, Thisted

  Det koster 200 kr. at deltage.

  Tilmelding til studiekredsen kan ske til studiekredsleder Else Bisgaard, tlf. 97 93 11 20

 • Noderegistrant på J.P. Jacobsen Selskabets hjemmeside:
  Lektor og tidligere formand for J.P. Jacobsen Selskabet Jørgen Munk har venligst udarbejdet en registrant med tilhørende forord til offentliggørelse på hjemmesiden. Nodematerialet omfatter en række noder til flere af J.P. Jacobsens lyriske tekster og befinder sig på Lokalhistorisk arkiv i Thisted. Vi arbejder på senere at kunne offentliggøre selve nodematerialet på hjemmesiden. Se i øvrigt hjemmesiden: Register over noder i Thisted biblioteks J.P. Jacobsensamling.
Henvendelse om denne sides indhold: 
Revideret 16.05.2012